Coronavirus i Danmark.

Åbning af Fanø Marineforening Lørdag den 13. Juni. kl. 10.00.

Kære medlemmer.

CORONA RETNINGSLINJER.

Disse restriktioner udmunder i retningslinjer som regeringen har udstukket og som SKAL følges:

Siddende gæster:

• Der må maksimum tillades adgang for 1 person pr. 2 m2 og vi skal holde en afstand på 1 meter imellem hinanden. Det betyder at vi i baren må være 12 personer og i marinestuen 30.

Stående gæster:

• Der må maksimum tillades adgang for 1 person pr. 4 m2 og vi skal holde en afstand på 1 meter imellem hinanden. Det betyder at vi i baren må være 6 personer og i marinestuen 15.

Vi har besluttet at alle skal sidde ned

I går selvfølgelig på toilettet 😊 og henter drikkevarer i baren som i plejer, men i må ikke slentre rundt i lokalerne.

Der er lavet plads til at i kan hente drikkevarer ved indgangen til baren, uden at overskride 1-meters grænsen.

De borde og stole som ikke må bruges, vil blive markeret med skilte, hvilket vi beder jer respektere.

Der vil være håndsprit ved indgangen, som vi beder jer bruge før i går ind og når i går ud.

Der vil også være sprit på toiletterne, som i er velkomne til at bruge af.

Håndklæderne er fjernet og erstattet med papirservietter. Venligst smid de brugte servietter i i spanden.

Vi beder jer inderligt om at følge disse simple retningslinjer

Maksimum personer

Baren: 12